Make your own free website on Tripod.com

 


Maklumat berkenaan Summer Training Camp 1999


 

Maklumat tambahan:

UCAPAN ALU-ALUAN DARI AMEER STC 1999

Senarai Ahli-ahli Jawatankuasa STC 1999

Susunan Aktiviti STC 1999 (terkini - 7/1/99)

Para peserta disarankan supaya membaca PERATURAN/ETIKA STC 1999

Pesanan Penting dari Bendahari STC:
Para peserta yang telah mendaftar untuk STC 1999
digalakkan supaya membayar yuran secara pos kepada Bendahari sebelum hariSelasa, 29 Jun 1999
. Ini adalah untuk memudahkan pengurusankewangan bagi pihak penganjur. Pembayaran yuran di hari pendaftaran on-site masihditerima. Jangan pos bayaran kepada Bendahari lewat dari hari Selasa ini tetapi bayar terus dicampsite.

Cek yuran hendaklah ditulis atas nama ROSMAHANI CHE ISA dan dihantarkan ke alamat berikut:
Rosmahani Che Isa (Bendahari STC 1999)
402 Lawrence Place, Apt. C
Columbia, MO 65201

Sila rujuk jumlah yuran asal di Iklan Asal STC 1999

PERHATIAN PENTING:
Disebabkan jumlah anak-anak yang akan hadir adalah di luar jangkaan pihak penganjur, maka keputusan telah diambil untuk mengenakan tambahan yuran $10 untuk setiap anak yang berumur 10 tahun ke atas. Ini adalah untuk menampung perbelanjaan makanan dan hadiah.

TABUNG KEBAJIKAN STC
Tabung Kebajikan STC akan ditubuhkan pada hari pendaftaran bagi kutipanderma ikhlas dari semua peserta. Tujuan tabung ini ialah untukmenampung segala perbelanjaan di luar jangkaan pihak penganjur.
Terima kasih diucapkan atas segala bantuan derma ikhlas yangdisumbangkan.

Pesanan dari AJK KESELAMATAN/PERUBATAN
Di samping kemudahan dan peralatan yang disediakan oleh pihak RaccoonCreek State Park dan Urusetia STC, para peserta digalakkan agar membawaperalatan persendirian yang difikirkan perlu seperti SLEEPING BAG (atauSELIMUT), LAMPU SULUH/'SENTER' (FLASHLIGHT), UBAT NYAMUK/'OBAT NYAMUK @ AUTAN' (INSECT REPELLANT), UBAT-UBATAN PERSENDIRIAN/'OBAT-OBAT PRIBADI', (FIRST AID KIT disediakan) dan sebagainya. Tidak lupa juga peralatanmemancing di samping pakaian yang sesuai dan mencukupi untuk sepanjangtempoh STC.

Pesanan dari AJK PENGANGKUTAN
Sekiranya ada peserta yang menghadapi masalah pengangkutan dari downtown Pittsburgh (Stesen Bas Greyhound atau Airport) untuk ke lokasi STC 99, sila hubungi Jawatankuasa Pengangkutan secepat mungkin.

PERUBAHAN PADA LOKASI CAMP
STC akan dipindahkan dari campsite 3 ke campsite 2 (bersebelahan dengan campsite 3). Ini kerana jumlah peserta yang mendaftar telah meningkat. Di campsite 2 terdapat 30 buah kabin dengan 125 spring beds, yang boleh menampung sejumlah 130 orang peserta. Kemudahan lain yang terdapat di campsite 2 adalah seperti berikut:
5 Washhouses
1 kitchen + 1 dining hall (program bengkel, malam persembahan etc.)
3 lodges/hall (urusetia, madrasah, program sisters)

Peta Lokasi Campsite 2 STC

PARK DIRECTIONS
Raccoon Creek State Park is located in southern Beaver County, 25 mileswest of Pittsburgh. From the West, follow Route 18 north from the FlorenceExit of Route 22. From the East, follow Route 30 west from the ImperialExit of Route 22. Access from the north and south is via PA Route 18.

Atas permintaan: Pandu Arah Dari New York

ON-SITE REGISTRATION
Registration for participants will start from 2.00 pm to 5.00 pm on July 2.Camp will end on Monday July 5 at 9.00 am (official check-out= 11.00 am).

PETUNJUK ARAH
The key point is the Park Office. As usual, we'll place signs on strategiclocations to direct participants to the camp.

Gambar-gambar di Lokasi Campsite STC


All rights reserved by MISG IT committee

07/09/99 03:33:50 PM